BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Rektör Uzun, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Yayın Tarihi : 07/06/2024
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek aday öğrencilere başarılar diledi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Uzun soluklu bir eğitim-öğretim sürecinin ardından aday öğrencilerin, yükseköğretim aşamasına geçme ve istedikleri mesleğe ulaşma noktasında bu sınavların önemli bir adım olduğunu belirten Rektör Uzun, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimiz, istedikleri üniversitelerde hayal ettikleri mesleğe yönelik programlarda okumaları için önemli bir aşamadan geçecekler.  Öğrencilerimizin bu aşamayı edindikleri bilgi birikimi, analiz ve yorumlama kabiliyeti ile geçeceklerine, geleceğe olan yolculuklarında verilen emeğin en iyi şekilde karşılık bulacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Rektör Uzun, akademik ve mesleki hayatlarında belirledikleri hedeflere ulaşmak için azim ve kararlılıkla çalışan aday öğrencilere başarı dileklerini de ileterek “Bu süreçte harcanan emeğin; yarınımızın sermayesi, birikimi ve başarısı olduğunu hatırlatırken Bartın Üniversitesi ailesi olarak sınava girecek öğrencilerimizin heyecanına ortak olduğumuzu ve kendileri için en iyisini dilediğimizi belirtmek istiyorum. Güzel başlangıçlara vesile olacağına inandığım bu sınavların, tüm öğrencilerimizin hayallerine açılan bir kapı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. Nitelikli akademik kadromuz ve ‘öğrenci odaklı’ eğitim-öğretim anlayışımızla her alanda donanımlı ve yetkin bireyler yetiştirme hedefiyle çalıştığımız Üniversitemizde ülkemizi daha ileri taşıyacak olan gençleri yeni akademik yılda aramızda görmeyi çok istiyor, bu büyük ailenin bir bileşeni olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


Haber: Fatmanur Eriklioğlu

BARÜ İletişim Koordinatörlüğü

SON Haberler

  • BARÜ’de geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

  • BARÜ, Bartın’ın kültürel mirası ve değerlerini Bulgaristan’da tanıttı

  • Rektör Uzun’dan Kurban Bayramı mesajı

  • BARÜ, Bartın’ın ulaşım süreçlerine ‘akıllı ve sürdürülebilir’ çözümler üretecek

  • BARÜ, 2 alanda dünyada ilk 200, Türkiye’de ise ilk 3’te yer aldı

  • BARÜ’nün Amastris Antik Kenti kazıları ile geçmişin izleri günümüze taşınacak

  • BARÜ değişim programlarıyla uluslararası öğrencileri ağırlıyor

  • BARÜ “Engelsiz Erişim”de 49’uncu ödülünü aldı

  • BARÜ İslami İlimler Fakültesi için “Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni” düzenlendi

  • Rektör Uzun, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi