Üniversitemiz Kocaeli’de tanıtıldı

Yayın Tarihi : 18/12/2019
Üniversitemizin fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitülerinde yer alan programlar Kocaeli’de gerçekleştirilen fuarda tanıtıldı.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinden düzenlenen ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ etkinliği, iki gün süreyle ziyaretçilerini ağırladı. Aday öğrenciler ile ailelerinin ziyaret ettiği fuarda, Üniversitemizin standı yoğun ilgi gördü.

Ziyaretçilerin sorularını cevaplayan Öğr. Gör. Burak Ceylan tarafından Üniversitemizin 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programlar hakkında bilgi verildi.

Kariyer planlaması noktasında tavsiyelerde de bulunulduğu fuarda, üniversite tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilere ve ailelerine anlatıldı. Bartın’daki öğrenci odaklı kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir ve konaklama imkânlarının önemine de vurgu yapılarak, tüm öğrenciler Üniversitemize davet edildi.